15 bøker på ett år

10 kommentarer
Litteratur
Bilde av Bob Dylan og en bokhylle.

Så jeg har bestemt meg for å lese 15 bøker på ett år. I løpet av 2015 for å være presis. Du tenker kanskje at 15 bøker ikke er så mye, og det er det kanskje ikke, men i fjor hadde jeg som mål å lese 12 og det klarte jeg ikke…

På Goodreads kan du gi deg selv en leseutfordring. Du plotter inn hvor mange bøker du vil lese i løpet av året, passer på å legge inn bøkene du leser, sidetall og alt (det må du ikke, men det er gøy) og så trykker du på en knapp når du har lest ferdig og nettsiden forteller deg hvor godt du ligger an i utfordringen.

Carinas leseutfordring på Goodreads.
For meg, som aldri fullfører noe som helst, er dette gull verdt. Jeg blir utrolig megamotivert av å se det sort på hvitt hvordan jeg ligger an.

Jeg har en liten liste over bøker jeg allerede har bestemt meg for å lese, for bokhylla mi er full av bøker som lengter etter å bli lest, men gi meg gjerne gode tips! Jeg er fryktelig dårlig på å lese bøker skrevet av norske forfattere, så om dere vet om noen gode vil jeg gjerne ha noen gode forslag på norske bøker jeg burde lese.

Har dere noen spesifikke leseplaner i år? Eller kanskje gitt dere selv en annen utfordring?
Og forresten, om du allerede har en Goodreads-konto, legg meg gjerne til som venn.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

10 kommentarer

  1. Pingback: En liste om bøker - Carina Behrens

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.