Sammen er vi mer alene

GloryThe Waterfall of LightLove In A Cold Climate, Windsor
Jeg husker da vi møttes. Vi satt oppe hele natten og pratet, spesielt jeg, jeg pratet så mye at jeg ble flau, og du sa jeg bare skulle fortsette. Du spurte om du kunne se meg igjen, og jeg sa ja. Jeg ante ikke hvem du var, men jeg sa ja. Så står vi her. I morgen ville det vært ti måneder siden vi møttes den kvelden. Eller, i morgen er det ti måneder siden vi møttes den kvelden. Ikke at jeg holder telling. Det blir ikke noe jubileum, ingen feiring. Vi klarte det nesten. Om to måneder ville det blitt ett år.

Vi klarte det nesten, men ikke helt.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

6 kommentarer til “Sammen er vi mer alene”

 1. marie avatar

  <3 fint og sårt

 2. victoria avatar

  ååå <3 klemklemklempåfinefinedeg<3

 3. Siv avatar

  Nå ble jeg litt stum, jeg.
  <3

 4. Ingvild avatar
  Ingvild

  Utrolig fint skrevet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *