Kaffen er kald nå

P1080745 copy

Jeg sitter på pauserommet på radioen. Tenker på alt jeg har å gjøre, men gjør selvfølgelig ingenting med det; en av ulempene ved å styre egen tid. I stedet sitter jeg her, med bena på bordet, sipper til kaffen som begynner å bli lunken allerede, ser på alle postkortene og plakatene på veggen. Jeg har ingenting her å gjøre, ikke i dag, men jeg er blakk, og kan like gjerne sitte her og jobbe, i stedet for på en kafé der kaffen koster 34 kroner jeg ikke har.

Egentlig burde jeg skrevet artikler, mange av dem, for tre forskjellige medium. I stedet sitter jeg her, men bena på bordet, sipper til kaffen som begynner å bli kald allerede, biter negler mens jeg stirrer på den blanke skjermen foran meg. Hodet er tomt, øyelokkene tunge, neglene korte; en av ulempene ved å styre sin egen tid.

Kaffen er kald nå. Jeg må begynne å jobbe.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

8 kommentarer til “Kaffen er kald nå”

 1. victoria avatar

  jobbjobbjobb!

 2. Caroline avatar

  Vi må stikke på café! Jeg skal spandere en kaffe på deg og hjelpe deg. :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   JA, det høres ut som en fin plan!

   1. Caroline avatar

    Just name the day, hehe.

 3. Ida Sundae avatar

  Veit akkurat åssen du har’e!

 4. Siv avatar

  Du, sannhetens skildring.

 5. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Du greier å skrive fint her da, og jeg blir alltid glad for oppdatering her. Håper du koser deg søta!

 6. Reidun Beate avatar

  Åh I know how you feel. Å skrive artikler er ikke bare bare. Mange som tror det, men der tar de jammen meg grundig feil! Stå på! Oh Cherie er fantastisk!! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *