‘En som deg’ – noe for meg?

45

Som jeg har nevnt før så er jo jeg med i filmprogrammet på Radio Nova (FM99,3, hver torsdag, 10:00). I dag fikk vi blant annet besøk av regissøren bak den norske filmen «En som deg», Eirik Svensson. «En som deg» (som har kinopremiere i morgen) er hans regidebut, og selv om jeg ikke er sånn superglad i norsk film (som jeg har nevnt så veldig mange ganger før), virker dette som en film right up my alley.

På ferie i Istanbul møter Kaisa Jacob; en kortvarig og berusende forelskelse. Morgenen etter reiser Jakob tilbake til Oslo og Kaisa vet ikke engang etternavnet hans. Det utrolige skjer, en tid senere møter hun Jacob tilfeldig i en butikk. Men han kan ikke huske henne.

Da vi snakket med Svensson i studio i dag nevnte han at en motivasjon til å lage filmen var å vise hvordan nye møter blant mennesker egentlig er, i virkeligheten. Er det én type film jeg liker så er det nettopp det; en ekte fremstilling av menneskelige relasjoner.


Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “‘En som deg’ – noe for meg?”

 1. Ida Sundae avatar

  Den ser fin ut! Jeg liker norsk film, jeg! :)

 2. Siv avatar

  Ja, det er vel kanskje oftere sånn at man ikke husker hverandre… Men da har jo ikke forholdet gjort noe inntrykk på den andre, regner jeg med! Kanskje det er en film jeg må se, da?

 3. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Den vil jeg se! Er det mulig å høre røsten din i Stavanger btw?

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Weee, du kan alltids tune inn på spiller.radionova.no på torsdager klokken 10:00, og håpe jeg er en del av sendingen, ellers kan du gå inn her – https://radionova.no/programmer/novanoir – og høre på reprise fra siste sending, da jeg var medprogramleder (men ikke særlig vellykket, om jeg får si det selv) :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *