Kaféanmeldelse: United Bakeries på Majorstu(en)a

Jeg sitter på United Bakeries på Majorstua, omringet av eldre frognerfruer, gravide damer og eksentriske menn. Innimellom de kan jeg se noen folk som er som meg: helt vanlige. Jeg føler meg ikke utilpass, men jeg føler meg ikke tilpass (?) heller. Likevel, noen av bordene er store og jeg kan sitte her med Mac-en min uten at fremmede folk sitter så tett at de kan se hva jeg skriver (bortsett fra de med utrolig bra syn, kanskje).

Jeg drikker, som vanlig, svart kaffe med melk. Den koster 32 kroner, som er i stiveste laget, men det er gratis påfyll, så jeg overlever (om det er så mye påfyll en bare kunne ønske vet jeg ikke, men jeg later som, og gidder ikke spørre heller). Personalet er hyggelige og blide, og sånt setter jeg pris på. Det er mye mennesker her sånn cirka til enhver tid, men det er greit siden noen av bordene er så store.

Jeg savner litt musikk, men det er nok småprat overalt til at atmosfæren blir fin likevel. Sånn ordentlig kaféatmosfære. Det er litt kjølig her inne (lufta, ikke stemningen), kunne gjerne vært litt varmere, men det kommer kanskje med høsten og vinteren. De har fine pynteting rundt omkring; ting som ser gammeldagse og imponerende ut men som jeg ikke har noen aning om hva er for noe. Det er greit, jeg kan ikke vite alt heller.

Bildet er nådeløst tatt fra nettet (det er tatt av Kelly McOwen), men det er vel greit, siden jeg skriver positivt.

Alt i alt er United Bakeries øverst i Bogstadveien på Majorstua i Oslo en ganske hyggelig, overpriset kafé med god stemning, mye mennesker og store bord. Er du i området og leter etter et sted å la beina hvile, og du har minst 32 kroner i lommeboka, da er dette stedet for deg! Ja, og så har de gratis internett, HURRA!

Kommentarer

8 kommentarer til “Kaféanmeldelse: United Bakeries på Majorstu(en)a”

 1. victoria avatar

  Da liker jeg heller kaffebrenneriet bedre, lite, trangt og intimt.

  1. Carina avatar
   Carina

   Liker Kaffebrenneriet selv, men de har ikke internett. Det har de på UB. Favorittkafeene er Cafe Sør og Laundromat da. Cafe Sør er jo også trangt og intimt, dog ikke så lite.

 2. Ida Sundae avatar

  Så søt anmeldelse. Høres ut som et hyggelig sted. Du er cute.

  1. Carina avatar
   Carina

   Veldig hyggelig sted, men ikke favoritten. DU er cute!

 3. Caroline avatar

  Kult, takk for tipset!

 4. Siv avatar

  Du skriver så fint, selv om det er …. ei anbefaling! Litt sånn poetisk! Også får jeg kaféfølelse, da!

 5. Nina C. avatar

  Takk for tipset:) Skal sjekke ut kaféen hvis jeg er i området:)

 6. Luisa avatar

  Liker så godt disse anmeldelsene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *