Não devemos sonhar a noite de verão

I går dro jeg ut etter jobb. Kom på vorspiel klokken halv elleve og drakk en vinflaske på én time. Jeg ble overstadig sjarmende selvfølgelig. Min kjære venn Leonardo er på besøk fra Brasil. Vi ble kjent da jeg bodde i Dublin. Jeg har ikke sett han på et helt år, og det er så rart å se han i Oslo. Som du ser er han veldig brasiliansk, og bryr seg ikke med å kle på seg ordentlig i det kalde norske været.

Og på tirsdag stikker jeg på Hove, dere. Noen flere som skal? Jeg har aldri vært på ordentlig festival før, og jeg er neimen ikke sikker på om jeg er cut out for it. Det finner vi fort ut av! Hva er jeg nødt til å huske å ta med?


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Não devemos sonhar a noite de verão”

  1. Hjerterdam avatar

    Søt du er! De beste turene ut, er alltid de som ikke er så godt planlagt! Husk våtservietter til Hove! God tur og pass på ræ sjæl!

  2. Brita Melissa avatar

    Brasilianere <3 Kos deg på Hove!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *