Home is wherever I’m with you

Jeg har ikke så mye på plass enda, siden jeg flyttet til Oslo på søndag (fyllesyk og fæl). Da jeg dro fra mamma tok jeg bare med meg sengen min, fordi jeg ville bytte ut alle de andre møblene–kommode, bokhyller, nattbord og så videre. Det jeg ikke tenkte over er at om man skal kjøpe slike ting trenger man bil, og gjerne en stor en. Og penger. Så jeg får ikke kjøpt meg så mye helt enda. Klesstativet hadde jeg tatt med meg da, så for å gjøre det litt hjemmekoselig hang jeg opp noen klær. Så nå har jeg klær og seng. Less is more?


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

6 kommentarer til “Home is wherever I’m with you”

 1. Siv avatar

  Tja…. Du klarer deg da ei stund med det, iallfall! Så sparer du pengene so long ;)

 2. Luisa avatar

  Hihi less is more :) Uansett er det så gøy å starte fra scratch!

 3. Julie Engel avatar

  Lykke til med den nye boligen! Jeg følger med ;)

 4. Synne avatar

  Minimalistisk er en stil det og :)

 5. Ida Sundae avatar

  Kult bilde!! :D

  Hvilken instagram widget bruker du her? I want la même!

  1. Carina avatar
   Carina

   Åh, jeg husker ikke Ida, sorry :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *