Moviemonday ✭ The Inbetweeners

Noen av dere som har sett TV-serien The Inbetweeners? Nei? Ikke jeg heller. MEN, det er i hvert fall en britisk humorserie som gikk på TV til stadighet da jeg bodde i Dublin. Nå har det blitt laget film av den som akkurat har kommet på DVD her i Norge, og jeg tenkte jeg skulle skrive noen få ord om denne fantastisk kleine skapelsen som er The Inbetweeners.

Fire (relativt store tapere) gutter–Will, Jay, Neil og Simon–er akkurat ferdig med videregående, og bestemmer seg for å dra på ferie til Malia i Hellas. Her skal de drikke, ha sex, drikke mer og ha mer sex. Ting går ikke helt den rette veien når det går opp for dem at de er tapere, og at eksen til Simon er på ferie på akkurat samme sted.

Denne filmen er ikke å se om du blir fornærmet over stygt ordbruk eller fornærmende kroppsspråk eller seksuelle tilnærmelser (prøv å si den setningen ti ganger raskt etter hverandre). The Inbetweeners er en av de kleineste filmene jeg har sett på lenge, men samtidig er den full er personlighet og varme. Selv om de fire guttene er idioter føler vi med dem, og vi heier på dem.

Skal du se film med en fyr du liker, se denne filmen. Den viser deg at uansett hvor ille din fyr kan bli, så kan det alltids bli verre!


Publisert

i

,

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Moviemonday ✭ The Inbetweeners”

 1. Synne avatar

  Har Inbetweeners notert ned på «Må sees»-listen min. Med pute. Klar til å dekke ansiktet, da dette tydeligvis er en film som er vanskelig for sånne som meg, som lett blir flau på andres vegne, å se.

 2. Siv avatar

  hahahaha, den siste setninga di ;) Jeg kunne definitivt sett denne med et par venninner, typisk oss, også sitter vi der i latterkrampe av alt det pinlige!

 3. Hjerterdam avatar

  Fikk meg aldri til å se serien, selv om ei venninne insisterte på at det var min humor! Visste ikke at det var kommet film av det, så da får jeg vel karre meg til å se den i alle fall!

 4. victoria avatar

  DEN ER SÅ JÆÆÆÆVLIG VITTIG! Både serien og filmen, aiaiaii, best.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *