Jeg så tronen og jeg likte den

Kanye West og Jay-Z beviste virkelig i går kveld hvorfor vi liker de så godt. Entertainere av høyere standard skal du lete lenge etter. Showet var en god blanding av låter fra deres nye samarbeidsalbum Watch the Throne og gode, gamle klassikere som de fleste av oss kan så godt. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke er disse karenes største fan, men å få privilegiet til å se de opptre live på Telenor Arena i går var stort, til og med for meg.

18.000 mennesker var vi som troppet opp for å se kongene av hiphop gjøre sin greie. Jeg var litt redd de skulle ta en Snoop Dogg og kun spille i en times tid, men nei, de gjorde sitt for lille Norge og vartet opp med lysshow og svette ansikter i godt over to timer. Når du har hørt 18.000 mennesker synge med på blant annet Kanyes «Stronger» og Jay-Zs «Empire State of Mind» skal jeg love deg at albumversjonene blir ganske tamme i forhold.

Etter en fantastisk konsert var det litt stressende å skulle presse seg inn på en buss når du konkurrerer med 17.999 andre som har lyst til akkurat det samme som deg: å komme seg hjem. Men, etter mye om og men rakk jeg siste båten hjem til Nesodden (etter å ha løpt lengre enn jeg har gjort i hele mitt liv: Jernbanetorget-Aker brygge…).

Jeg kan med god samvittighet påstå at dette er den beste konserten jeg noen gang har vært på, og det skal mye til for å toppe disse gutta. That shit cray!

Under kan du se noen av mine favorittsanger fra de to, alle inkludert i konserten:

Kommentarer

9 kommentarer til “Jeg så tronen og jeg likte den”

 1. Eileen avatar

  Begge mine roomies var på konserten i går, og jeg kan ikke si annet enn at jeg var fryktelig sjalu… Det var nok litt av en opplevelse :D

 2. Ida Sundae avatar

  Jeg vil og!!! Selv om de ikke er favoritter, så er det stort!

 3. Anna avatar

  Jeg så Kanye i Bergen i sommer, så jeg kan tenke meg hvor bra det var. Hadde lyst å se selve tronen også, men avstand, pris og det at det ikke akkurat er det jeg hører mest på tatt i betraktning, valgte jeg å være hjemme. Men heldige du :)

 4. Luisa avatar

  Åååh, jeg vil ikke lese om det en gang! Haha, neida, bra at konserten var bra :D Kan tenke meg det var helt awesome!

 5. Brita Melissa avatar

  Det er så rart hvordan man ender opp med å like artisten enda bedre etter en konsert selv om det er de samme sangene. Det er rart hva en konsertopplevelse gjør med en, men dette var jo en uten sidestykke har jeg skjønt :D

  1. Carina avatar
   Carina

   Det var absolutt noe helt utenom det vanlige <3 Men ja, helt enig i det du sier! Er nødt til å komme meg på flere konserter, hehe.

 6. Siv avatar

  Det høres rimelig crazy ut : HURRA!

 7. Julie Engel avatar

  Heldige du! Jeg vil og se the kings!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *