Home alone, at last, soon, almost

Datoen er satt, og kontrakten er snart skrevet under. Søndag 3. juni flytter jeg endelig hjemmefra (igjen). Jeg skal tilbringe hele sommeren (og høsten og vinteren og våren og sommeren) i Oslo, og dét er verdt en hurradans foran baderomsspeilet. Jeg klarer ikke fokusere på veldig mye annet, og bruker mye tid på å bli interiørinspirert på Pinterest (følg meg her). Under ser dere kun et knippe av de mange bildene jeg blir inspirert av:

Veldig enkelt, men også en del små detaljer som jeg synes virkelig gjør hele rommet. Spesielt den lille lesekroken øverst til venstre (i mitt hode er det en lesekrok) er jeg veldig misunnelig på. Håper på å få til noe liknende hos meg selv den dagen jeg plutselig får en masse penger inn på konto fra en rik onkel i Amerika.

Hva tenker dere? Deres stil, eller ikke helt?
Noen forslag til steder/nettsider/annet jeg kan gå til for inspirasjon? 


Publisert

i

av

Kommentarer

11 kommentarer til “Home alone, at last, soon, almost”

 1. Ida Sundae avatar

  så bra det ser ut her nå!! love it!
  har ikke peil på interiør dessverre, men bildene du har valgt ut er fine, kunne bodd der lissom ;)

 2. Hjerterdam avatar

  Herlig og inspirerende interiør! Jeg følger deg allerede på Pinterest! ;) Stas at det blir Oslo på deg! :D *hurradansermeddeg*

 3. victoria avatar

  fine greier altså! hvor skal duu booo? :)

  1. Carina avatar
   Carina

   St. Hanshaugen, med utsikt over gravlunden. Yeeey.

 4. Siv avatar

  Du gjør iallfall mye kult MED livet ditt, du!! Jeg følger egentlig strømmen. Litt i allfall.

 5. Christian avatar
  Christian

  Lune kvelden i parken med grillmat og kjølig pils, blir nice ;)

 6. Brita Melissa avatar

  Gratulerer – Endelig! :)

 7. iseliniselin avatar

  HELT MIN STIL, litt industrielt/nordisk er det ikke? Elsk anyway!!

  1. Carina avatar
   Carina

   Jepp, indistruelt er en fin beskrivelse! Og litt enkelt rot <3

  2. Carina avatar
   Carina

   Lol, *INDUSTRIELT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *