Dance like no one is watching

Jeg vet ikke med dere, men når jeg går nedover gata med en god sang i ørene får jeg lyst til å bryte ut i hopp og sprett og dans og ikke bry meg om hva noen synes. Dessverre bryr jeg meg om hva noen synes, så jeg gjør det ytters sjeldent. Det hender likevel en gang i blant, for eksempel når jeg er på vei hjem fra jobb klokken tre om natten og det ikke er noen andre ute i gatene enn meg selv.

Jeg er hele tiden ute etter ny musikk å oppdage, feelgood-musikk som jeg kan høre på i strålende solskinn eller pøsende regn. Finner jeg en slik sang blir den lagt til i Springtime-listen min på Spotify, og nå skal jeg dele den med dere. Jeg vil også gjerne at dere skal fortelle meg om noen av deres beste feelgood-sanger (gjerne med Spotify- eller YouTube-link), slik at jeg kanskje kan legge til litt ny musikk den voksende listen min.

For å komme til listen på Spotify, trykk på bildet.

Kommentarer

8 kommentarer til “Dance like no one is watching”

 1. Luisa avatar

  Jeg får også lyst til å hoppe, danse og ikke minst synge, men ja, jeg bryr meg også om hva andre syns :p Det har faktisk skjedd at jeg har sunget litt på bussen uten å tenke meg om, men jeg har også ledd meg i hjel offentlig med Radioresepsjonen på øret.

 2. Siv avatar

  Jeg PLEIER å hoppe litt, jeg! Og musikk… Hva med Drive By med Train? Får den så fort på hjernen! Også Glad you Came (jeg hører på Glee-versjonen, jeg)

  1. Carina avatar
   Carina

   Har hørt de begge (ikke Glee-versjoner da) og liker de, men de tror jeg ligger på en annen liste ^^

 3. Ida Sundae avatar

  elsker spotifylister av andre med god smak, og jeg er så glad for at du har lik smak som moi! smask!! tror ikke jeg har noe nytt å komme med akkurat nå, leter etter noe ny musikk.

 4. Mette avatar
  Mette

  Jeg er greit fornøyd med denne spillelista hvertfall:
  http://open.spotify.com/user/metamu/playlist/4JSHr0oO2WrMEu9R8oNB1F. Feel free hvis det passer smaken din :)

 5. Åshild avatar

  Jeg danser som en galning hjemme på hybelen når jeg lager mat! Ofte til denne spillelisten, nå i det siste: http://open.spotify.com/user/flyawaygirl24/playlist/5uBqnG6Y0PLXRB0SmXI8c2

  Tusen takk for fin spilleliste! Trenger ny inspirasjon! :)

 6. Caroline avatar

  Takk for listen! Jeg har sendt deg en sang på Spotify, jeg. Den er kanskje litt rar, men jeg elsker den. Den får meg til å leve. Hør på den :)

  1. Carina avatar
   Carina

   Jeg hørte den, og jeg likte den! Takk for tipset :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *