Champagnefrokost uten champagne

Du trenger ikke være 14 år for å drikke natt til 1. mai, så det var akkurat det jeg gjorde. Rundt klokken 09.00 dagen derpå fikk jeg invitasjon til champagnefrokost hos noen kamerater. Fyllesyk som jeg var takket jeg gladelig ja, humpet avgårde på t-bane og buss og gledet meg til champagne. Champagne fantes det selvfølgelig ikke. Heller ikke mat. Det de hadde derimot var vin. Og aquavit. Og martini. Heh. Jeg takket høflig nei, og lot gutta drikke videre, men ble likevel med en liten tur til Blå, der de skulle drikke mer. Der diskuterte jeg livet med en mann kalt Ingrid og hindret folk i å hoppe i akerselva. Dessuten startet vi et band. Det heter Knekt Glans, og vår første singel skal hete «Det regner Ibux». Sjanger? Elektrocountry.


Publisert

i

av

Kommentarer

6 kommentarer til “Champagnefrokost uten champagne”

 1. victoria avatar

  NICE! Jeg har forsåvidt aldri skjønt hvorfor man drikker til 1.mai. Heller ikke hvorfor man drikker til 17.mai

 2. Luisa avatar

  Gøy :D Jeg er vel en av de som ikke har fri på 1. mai, da er dagen full av planer, eller jeg skal i allefall gå i tog og slikt, så da har aldri natten til 1.mai vært en festdag for meg.

 3. Siv avatar

  Du gjorde da et par gode gjerninger ;D

 4. Brita Melissa avatar

  Høres ut som litt av en kveld! ;)

 5. Anna avatar

  Elektrocountry! <3 Natt til 1. mai i år var forsåvidt første gangen jeg festet natt til 1. mai. En gang må være den første, oui? Det ble mye countrymusikk, tilogmed, men det var bra likevel, haha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *