Thailand, April 2012

Etter å ha flyktet fra en nesten-tsunami (skriver mer om dette senere), sett damer dra ut levende dyr fra underlivene sine og hatt vannkrig med hele Patong Beach for så å våkne opp fyllesyk på et lasteplan et eller annet sted i Phuket uten å huske noe fra kvelden før så må jeg innrømme at det er litt deilig å komme hjem etter to uker i Thailand. Likevel, litt bittert er det også. Jeg kom hjem i går, og klarer enda ikke å finne meg helt til rette. Det har vært en helt fantastisk reise der jeg har opplevd mye spennende (og rart), men når jeg kjenner etter så var det nok egentlig på tide å komme hjem, ja.


Publisert

i

av

Kommentarer

8 kommentarer til “Thailand, April 2012”

 1. Ida Sundae avatar

  eeeeeelsker bildene!! jeg vil tilbake!! få høre om «tsunamien»!

 2. Ulrikke avatar

  «Sett damer dra ut levende dyr fra underlivene sine»??? Wtf?!
  Bra du passer på meg Carina, linken er nå endret ;)

 3. Siv avatar

  Da var da veldig for opplevelser!! Hurra for at du har kost deg!!!

 4. Lillesmurf - Kari avatar

  Nydelige bilder :) Jeg elsker Thailand <3

 5. Luisa avatar

  Fine, kule og rare bilder :) Håper du har kost deg masse! Og skummelt med tsunami og slikt da.

 6. iseliniselin avatar

  awwww, railay beach <3 thailand <3 mmmmmmmmm <3

 7. mmaddiiee avatar

  det ser fantastisk ut! nå synes jeg du skal reise en liten tur til meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *