Mer musikk: Battlekat

Jeg dro på Revolver i Oslo på fredag (et av mine favorittsteder), og der var det tilfeldigvis en konsert på gang. Dansefoten sto i full gehør (kan man si det?), og jeg har endelig klart å finne ut hva bandet heter, nemlig Battlekat. Kan vel egentlig påstå at musikken er litt mer «alternativ» enn det jeg pleier å si, men et par av sangene deres funker så absolutt veldig bra.

Jeg klarer for så vidt ikke engang finne ut hvor de kommer fra (ikke at jeg har lett så himla mye), men de er skandinaviske i hvert fall. Tror jeg. Uansett, sleng på låta og ta deg trall foran baderomsspeilet. Det er herligt, herligt.


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Mer musikk: Battlekat”

  1. Ulrikke avatar

    Liker at du blogger om musikk!
    Og jeg elsker også Revolver!

  2. Siv avatar

    Jeg hører, jeg hører! (Sær begynnelse, but I’ll give it a go!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *