Listen: Jonathan Johansson


Jeg fikk spørsmål om jeg ville være med på konsert på utestedet Blå i Oslo på torsdag, og ja, selvfølgelig ville jeg det. Artisten var Jonathan Johansson, en ung svenske jeg aldri hadde hørt om før. Jeg sjekket ut noen av sangene hans på Spotify, og ble rimelig imponert sånn med det samme.

Konserten var selvfølgelig helt fantastisk, med både bra lys og lyd og fine visuelle effekter. Et par øl for mange og en signert CD senere (jeg fikk til og med en klem uten å spørre om det) dro jeg hjem glad og fornøyd, men det ikke før jeg fikk tatt en siste øl på et forferdelig brunt sted som bare var brunt og ikke noe mer.

De to videoene jeg legger ved er mine to favoritter så langt, og de er begge fra det seneste albumet Klagomuren. Jeg vil virkelig at dere skal sjekke ut denne musikken altså. Jonathan Johansson ble veldig plutselig godt plassert på listen over yndlingsartister hos meg, og kanskje gjør han det på deres også? Dette er perfekt musikk å ha i ørene mens du vandrer ute i solen, eller under en paraply.

Det skader ikke at han er fin å se på heller. Hør på albumet her.Publisert

i

av

Kommentarer

5 kommentarer til “Listen: Jonathan Johansson”

 1. B! avatar
  B!

  Savner bilder av deg i headingen..! Mer puppebildet, det er stas ;-)

 2. Carina avatar
  Carina

  B: Fokus på musikken nå, haha.

 3. Siv avatar

  Fin musikker liker jeg også, så nåååå hører jeg på dem! Og du? Jeg kom plutselig på at den derre… We are the young! Den var det jo faktisk hos deg jeg hørte på først (norsken min suger når jeg hører på musikk. Tror ikke jeg er en av dem som burde jobbe med musikk på ørene!)

 4. Ulrikke avatar

  Digger den nye headeren, Carina! Du er så flink <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *