Sir, you like the ping pong?To helt forskjellige sider av samme sted. Det stedet jeg skal til 31. mars. Åjadda, jeg skal til Thailand og se damer skyte ping pong-baller ut fra sine private deler (ikke egentlig). Jeg skal reise med mennesker jeg egentlig ikke kjenner, men det gjør ingenting. Hvordan bli bedre kjent med noen enn å være oppå dem konstant i to uker? Det kan vel egentlig gå begge veier, så dette blir spennede. Aldri har jeg vært så langt hjemmefra før. Asia, det er en helt annen verdensdel det.


Publisert

i

av

Kommentarer

8 kommentarer til “Sir, you like the ping pong?”

 1. Ida Sundae avatar

  du er heldiiiiiiiig!!! dra på et pingpongshow da, jeg fikk ikke tid haha, ååå misunnelig på deg nå!

 2. Siv avatar

  KULTKULTKUUUUUULT!!! :D

 3. June avatar

  Åh, så gøy!

 4. Hjerterdam avatar

  Asia er gøy! Gled deg! Ping pong er ikke så verst det heller! ;)

 5. vwee avatar

  Ping Pong Show er topp, haha, næt.
  Thailand er fint, veldig fint, så lenge du ikke ser masse nordmenn. Nordmenn er hat på ferie.

 6. Phoebe avatar

  kuuult! Jeg er herved misunnelig :-)

 7. anniken avatar

  Den beste verdensdelen, spør du meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *