«How trends and creativity become contagious»


Har du noen gang tenkt over hvem det er som påvirker oss kreativt, hvor kreativitet kommer fra, hvordan en idé blir skapt? Ikke jeg heller, før jeg så denne lille filmen. Joda. I denne filmen blir det satt ord på så mange tanker jeg selv ikke har klart å sette ord på. Flere mennesker i kreative yrker uttaler seg om hvor de finner inspirasjon, hvordan visse mennesker påvirker kulturen vår mer enn andre og så videre. Blant annet Jay-Z blir nevnt som en av vår tids store innovatører. Anbefaler dere å se hele den lille dokumentaren, dere kommer til å ville leve litt ekstra kreativt når den er over.

Kommentarer

2 kommentarer til “«How trends and creativity become contagious»”

  1. Siv avatar

    Kreativitet er så fiiiiint – og her var det jo mange kjente navn! Staples, heheheheheh ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *