Ting jeg liker i dag


1. Denne ølbrikken. Fant den på en pub i Dublin en gang, og har tatt vare på den helt siden da. Den er utrolig inspirerende og fin og enda finere nå som den begynner å bli litt slitt.

2. Twitter. Jeg hadde Twitter minst et par år før jeg begyne å bruke det noe særlig. Den siste tiden har jeg blitt ekstra glad i det, følgerne mine er blitt (de noe ufrivillige) hobbypsykologene mine, og jeg kan si hva som helst uten konsekvenser (ikke helt sant, men that’s my story and I’m sticking with it). Det at jeg har over 1000 følgere nå gjør heller ingenting. Følg meg her.


3. Denne videoen. Musikkvideoen for «Born to Die» av Lana Del Rey. Jeg elsker musikkvideoer om destruktive kjærlighetsforhold. To andre musikkvideoer i samme kategori er «Love the Way You Lie» av Eminem med Rihanna, og «We Found Love» av Rihanna med Calvin Harris.


4. I Love Wildfox. En av de mest inspirerende nettsidene i leselista mi om dagen. Målet med siden er å inspirere artister og wannabe-artister, og spør du meg gjør de en glimrende jobb. De legger til og med ut innlegg med noe de kaller «Inspiration Homework». Slår aldri feil!


5. Denne sangen. «Young Blood» av The Naked and Famous.


Bildet er lånt herfra.
6. Moleskine-kalenderboken min. Jeg elsker notatbøker, og det har jeg alltid gjort. Almanakker også. Hvert år har jeg byttet almanakk sikkert fem ganger, fordi jeg aldri blir fornøyd og alltid finner en jeg synes er finere enn den gamle. Etter at jeg oppdaget Moleskine har det forandret seg. Jeg trenger ingen ny nå, Moleskine har alt jeg drømmer om i en kalender, og mer.

7. Svart filterkaffe med melk. Det trengs vel egentlig ikke en begrunnelse.

Kommentarer

9 kommentarer til “Ting jeg liker i dag”

 1. Hjerterdam avatar

  Jeg har fortsatt ikke fått helt taket på Twitter, jeg… :/ Videoen til Lana Del Rey er såå fin! :)

 2. Ida Sundae avatar

  Jeg vil også ha tusen følgere. Hva må man gjøre? Flashe titsa??

 3. Tone avatar

  Er ikke rart man får mange følgere med så god selv-reklame som du har! Jeg liker det :D

 4. Siv avatar

  FIIIIN LISTE!!!

 5. Luisa avatar

  Liker! Elsker at du blogger igjen søta :) love love love

 6. Synne avatar

  Jeg blir også stadig mer glad i Twitter, og kaffe med melk er «kosekaffe»! Var selv i Dublin tidligere denne måneden, og er veldig glad i den byen – så kult at den herlige ølbrikken kommer derfra! I det hele tatt var dette et fint knippe ting som jeg kan slenge meg på og like. Fortsatt god helg!

 7. Renate avatar

  Så flotte ting :)

 8. Julie Marlen Engel avatar

  Jeg elsker min rosa fra Ordning og reda!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *