Tjuetolv

Nytt år, nye muligheter. Igjen. Målet mitt for det nye året? Spare penger og flytte til onkelen min i Nairobi i noen måneder. Det er mitt eneste mål. Jeg må komme meg vekk fra denne lille plassen før den sluker meg hel. Så, Nairobi, here I come. Det skal bli fint med noen nye impulser og inntrykk.

Godt nyttår :) Hva er deres mål for det nye året?


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

10 kommentarer til “Tjuetolv”

 1. Ulrikke avatar

  Oi, jammen på tide du skrev noe nytt, frøken!

  Mitt mål er rett og slett å blogge mer :)

 2. Renate avatar

  Høres spennende ut :)
  Godt nytt år! :)

 3. Siv avatar

  Jeg liker målet ditt, spar i vei! Godt nyttår :D Selv skal jeg lære meg navnet på alle verdens land, med beliggenhet, hovestad og flagg! Hurra!

 4. iseliniselin avatar

  Spanande!! :-) Godt nyttår!!

 5. Linn avatar

  Åh, jeg vil også dra til Nairoibi. Ta meg med! ;)
  Jeg kommer egentlig ikke på noen store mål for året. Alle mine drømmer er for virkelighetsfjerne til at de skal være realistiske å sette som mål.
  Godt nyttår Carina! :)

 6. Luisa avatar

  Godt nyttår til deg! Håper 2012 blir alt du ønsker :D Jeg skal så sykt fortsette å trene slik jeg har gjort de siste månedene, spise godt og sunn mat (altså lære meg flere retter), bli ferdig på skolen, få meg jobb, kjøpe hus og nyte livet :)

 7. Eileen avatar

  Godt nyttår! Nairobi høres utrolig spennende ut. Selv har jeg veldig lyst til å reise tilbake til Tanzania :)

  Mine mål for året? Bestå eksamener og prøve å være sunn og flott,heh :P

 8. Speilvendt avatar

  Nairobi!§?!? Kødder du!? WOW! Damn right, du bør komme deg unna før Nesodden tar deg. Kan bli litt av et eventyr det da! Ble litt misunnelig her jeg sitter, selv om jeg lever mitt eventyr ;) Håper fortsatt på besøk. Får du mail av meg på fb egentlig? Gi meg beskjed om du har mulighet eller ikke da!

  Kos og klem

  BLOGG MEEEEEEEER!

 9. Phoebe avatar

  Håper du får et supert år frøken <3 Nairobi hørtes jo ikke så værst ut da :-)

 10. liseliten avatar

  Nairobi!? :D

  Mitt mål…eller PLAN for 2012 er å kjøpe bolig sammen med kjæresten :) Det blir et stort, flott og viktig steg, ikke bare for oss, men også for meg personlig som de siste 3 årene har bodd i leilighet gjennom psykehuset. Det blir enda et friskt steg videre =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *