Januari

Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg har ikke hatt noe inspirasjon til å holde denne på bloggen oppdatert de siste månedene. Jeg har utestengt meg selv helt fra bloggverdenen som jeg en gang følte jeg ikke kunne klare meg uten, og i stedet for å prøve å presse meg selv til å skrive noe, så har jeg bare unngått hele greia. Det gjelder for så vidt ikke bare bloggen, men skriving generelt.

Det hele startet egentlig med at jeg gikk inn i en veldig mørk periode med mye sykdom, både fysisk og psykisk. Jeg har kommet meg ut av det mørke hullet nå igjen, men det virker som at lysten på å skrive ble igjen der nede i mørket. Eller, ikke lysten, men drivkraften. Hva enn det var som gjorde det gøy å blogge har forsvunnet litt. Jeg trenger å få det tilbake, for jeg savner det. Jeg savner å våkne opp om morgenen å ville sjekke om jeg har fått noen nye kommentarer. Jeg savner å sette meg ned og skrive en liste over innlegg jeg har lyst til å skrive. Jeg savner hele det bloggsamfunnet jeg har blitt en del av.

Siden sist har jeg vært på hyttetur (og lagt igjen verdigheten i Trysil), sluttet å røyke og farget håret mitt mørkerødt da jeg egentlig bare prøvde å få litt rødskjær. Hvordan det ble er opp til individet å avgjøre, jeg begynner først nå å bli vant til det:

Uansett, nå vet dere hva som er greia. Jeg skal virkelig anstrenge meg mer for å holde liv i bloggen, og dere må gjerne legge igjen en kommentar med noen tips til hva dere gjør når inspirasjonen forlater dere helt. Vi snakkes, forhåpentligvis snart, igjen ♥


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

12 kommentarer til “Januari”

 1. Linn avatar

  Ta den tiden du trenger du :) Digger hårfargen! :D

 2. Siv avatar

  Fine, fine Carina, jeg er glad for å høre fra deg igjen! Gratulerer med røykslutt, og jeg liker det røde håret ditt, jeg! Til skrivinga håper jeg du finner drivkraften igjen; jeg skal iallfall lese når det kommer <3

 3. mmaddiiee avatar

  kom tilbake, jeg trenger deg i hverdagen min! prøver også å få tilbake blogglysten……

 4. Synne avatar

  Den hårfargen kledde du virkelig :)

 5. Lillesmurf - Kari avatar

  Ta tiden du trenger SØTA <3 Godt å høre fra deg <3 <3 <3

 6. Luisa avatar

  Først må jeg få si at du kledde det røde håret utrolig godt! Slik vil jeg og ha. Ellers var det koselig å se livstegn her, og håper du har det bra. Blogg gjerne om småting, en sang du liker, et bilde e.l., det pleier jeg å gjøre når jeg mangler blogglyst. Kult med røykeslutte btw :D Hurra for deg! Sluttet selv for snart 3 år siden, etter mange år med sporadisk røyking.

 7. Caroline avatar

  Jeg har savnet deg veldig! Har samme problemet som deg for tiden hva blogging angår. Jeg får bare ikke hentet nok inspirasjon! Kunne du ikke skrevet litt om filmer du gleder deg til i år eller filmer som var bra i fjor eller noe?

 8. Speilvendt avatar

  Håret kler du kjempegodt, wild thing!! Grrrrrrr!
  Jeg savner bloggen din utrolig mye. Kan du ikke sette opp et tankekart med hva du vil blogge om, start litt på «nytt» igjen.. det pleier jeg å gjøre hvert fall :)

 9. Anna avatar

  Håret ditt <3 Jeg har ikke så mange blogginspirasjonstips selv, egentlig. Har ikke blogget noe særlig på et år, tror jeg. Men jeg må innrømme at noen ganger kunne jeg ønske at jeg ikke var så opptatt av å lese så mange blogger heller, for det tar så mye tid. Jeg føler liksom at jeg ikke har lyst å gå glipp av noe. Ahhh, slitsomt. Men du får ha lykke til med blogging og alt :)

 10. Anja avatar

  Jeg syns håret ble KJEMPEfint, har veldig lyst til å farge mitt i en lignende farge selv. Kanskje en gang i løpet av 2012 :D

 11. Phoebe avatar

  Syns du ble så fin jeg <3 Rødt er tingen! Savner bloggen din veldig jeg frøken. Please come back!! Men kjenner meg igjen. Jeg er jo blitt selveste frøken mammablogger om dagen. Ingen meningsfylte innlegg å spore dessverre. Tror det rett og slett er søvnmangel og røykeslutt.

 12. Sigrun avatar

  Ja-ja-ja, blogg mer! Jeg har vært i et hull selv, har prøvd å krafse meg opp flere ganger, men hullet ble bare dypere. Og plutselig en dag så lyste sola ned til meg og jeg bare reiste meg opp og ramla ut derfra. Gjør ting som du liker. Hør på bra musikk, gå ut en tur. Observer. Tenk. Les. Vær med folk du liker! Unn deg selv noe bra. Så skal du se at det kommer tilbake. :) Liker bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *