Instant love

Ofte, når det kommer til musikk, så må jeg høre en sang mange ganger før jeg liker den. Sånn er det alltid med musikken til Lady Gaga for eksempel (men det kan ha noe med å gjøre at jeg egentlig ikke liker dama). Men, så er det de gangene jeg hører en sang for første gang og ikke klarer å la være å høre på den igjen, og igjen, og igjen, og igjen. Og så hundre ganger til. We Are Young av Fun. med Janelle Monáe.

Sangen er ganske ny, og albumet den hører til kommer ikke ut før i februar. Jeg fant sangen helt random på en liste jeg lastet ned på Spotify i natt da jeg kjedet meg. Det var den første sangen jeg hørte på fra nevnte liste, og det ble også den eneste, da jeg ikke klarte å slutte å høre på den. Ingenting annet kunne helt måle seg. Jeg har ikke turt å høre på noe annet fra bandet da jeg er redd jeg kommer til å bli skuffet, for nå er forventningene mildt sagt litt store.

Bare hør sangen, og nyt!


Publisert

i

av

Kommentarer

10 kommentarer til “Instant love”

 1. Speilvendt avatar

  Råkul! Takk for tips. Aldri hørt det bandet før, men Janelle har jeg sett på Øya og hun er helt RÅ!

 2. Siv avatar

  Jeg elsker den følelsen, for jeg tror vi har det veldig likt på det punktet! Denne har jeg aldri hørt om før, men jeg tar meg en lytt in this very second!

 3. Siv avatar

  Ps. jeg liker det! Det er ikke ofte jeg liker musikk jeg kommer over (hehe), men denne er akkurat passe rolig, men med en stiiilig beat of fine toner!

 4. Speilvendt avatar

  /takkkkk, gleder meg til å se!! kanskje jeg finner noe gøy til deg fra london ;) me får sjå. har hørt litt på albumet deres nå, og jeg liker noe av det, men noe annet er litt for high school rock for min del. har du turt å høre på det nå?

 5. Phoebe avatar

  love,love,love it!!! Tror jeg har hørt den i Glee faktisk.

 6. Luisa avatar

  Så fin!!! Elsker å finne slike musikalske skatter <3

 7. Siv avatar

  Du, takk for at du la ut denne, jeg har hatt den på repeat ei stund ;)

 8. Eileen avatar

  Oi! Den sangen likte jeg skikkelig godt :) Kom gjerne med flere musikktips, begynner å bli lei av spillelisten min…

  SV: Ja, jeg må også se alle Motion Picture- filmene før utdelingen!

 9. anniken avatar

  Her drev jeg og jaktet på ny musikk, også kommer du med denne, fantastisk! Takk!

 10. anniken avatar

  Oppdatering: Repeat, repeat, repeat. Klarer ikke stoppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *