What’s a girl to do?

Jeg har mistet en del lesere siden jeg begynte å blogge på engelsk. Betyr det at de fleste av dere vil at jeg skal blogge på norsk? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøøøre. Dette er et dårlig eksempel på min ubesluttsomhet, og det at jeg ikke klarer å bestemme meg på egenhånd er et godt eksempel på hvor avhengig jeg er av å gjøre det andre vil at jeg skal gjøre… Makes sense? Eventuelt gjøre det slik jeg gjør nå; skrive på norsk og legge til en liten oversettelse?

I’ve lost a couple of readers since I started to blog in English, and I don’t know if that means that I should go back to blogging in Norwegian?!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

30 kommentarer til “What’s a girl to do?”

 1. Elena avatar

  jeg synes du skal gjøre det du vil. jeg følger deg uansett. Du har tross alt 175 følgere. det er en del :) I hvertfall i forhold til mine fine 16! :p tihi

 2. Nina C. avatar

  Hmm,som du har laget innlegget nå med ‘oversettelsen’ på slutten er jo grei måte å gjøre det på.
  Men gå for det du føler er best for deg!:)

 3. Brita Melissa avatar

  Jeg synes du er en dyktig skribent uansett språk, men jeg tenker at karrieremessig så har valget en del å si. Hvis du tenker å studere mer i utlandet eller flytte utenlands og få jobb der, så burde du absolutt fortsette å skrive på engelsk :)

 4. Lillesmurf - Kari avatar

  Jeg savner blogging på norsk!

 5. Stine avatar
  Stine

  Om du har mistet endel lesere, så er nok dét et tegn på at du burde skrive på norsk. Selv så kunne jeg ikke brydd meg mindre. Æresord.

 6. Niina avatar

  English all the way!

  Du kan få utenlandske lesere også, og det synes jeg er mest spennende. Liker å lese blogger som ikke er norske.

 7. Katrine avatar

  Gjør som du vil :) jeg leser uansett om du skriver på engelsk eller norsk!

 8. Caroline avatar

  Jeg liker det veldig godt slik som det er nå, da kan jeg lære engelsk ;P

 9. Siv avatar

  Ja. Her ble det jo forskjellige meninger. Men jeg fortsatte da å lese da du skifta til engelsk (selv om jeg ikke var moden for det sist…) MEN (enda et) ville du ikke skrive engelsk fordi du ville utfolde deg på ENGELSK? Om du oversetter teksten på slutten hjelper jo ikke det stort på kreativiteten, og oversette kan man jo alltid få en translate-knapp til å gjøre :)) Ikke at jeg har noen fasit på hva du skal gjøre. Norsk, engelsk, norsk, engelsk.

  (Tja, en tøddel rotete, men jeg tror du skjønte meninga bak det? Æsj, vanskelig)

 10. Thomas avatar
  Thomas

  Skriv på det språket du vil du Carina, så lenge det du skriver er din egen mening. Det som i bunn og grunn teller!
  God helg:)

 11. Miriam avatar
  Miriam

  Syns liksom alle bloggere skal blogge på engelsk nå for tiden. Personlig foretrekker jeg norsk, spesielt når du skriver så godt som du gjør på morsmålet ditt. Har ikke noe imot å lese engelsk, men må innrømme at jeg ofte styrer unna lange innlegg på engelsk. Ikke fordi jeg ikke forstår eller er god i engelsk, men fordi det er litt «tyngere» å lese. Jeg blir bare mer engasjert av norske innlegg (rare greier). Kanskje det et godt alternativ som noen skriver over her å skrive innlegg på begge språk! :)

 12. Hanne avatar

  jeg liker best når det var på norsk, men gjør det som passer deg best!!

 13. Luisa avatar

  Du må velge! Hehe, jeg lider av beslutningsvegring selv så jeg vet hvordan du har det, men det er jo din blogg og den må være som du ønsker at den skal være. Jeg er her uansett ;)

 14. SiriV avatar

  Samme for meg, jeg leser uansett. Kanskje får du flere lesere i lengden hvis du fortsetter å blogge på engelsk? Mitt eneste ønske er at du skal blogge mer (blunkesmiley).

 15. Carina avatar
  Carina

  Mange forskjellige svar og meninger her, sånt liker vi. Jeg tror kanskje jeg kommer til å skrive på både norsk og engelsk, som noen av dere foreslår. Akkurat nå så føles det unaturlig å skrive på engelsk, noe som «hemmer» kreativiteten og inspirasjonen. Da har jeg i hvert fall en løsning for nå :) Takk for alle svar!

 16. Speilvendt avatar

  tja… se bare på fex cath in the city… tusen millioner lesere selv om hun har valgt engelsk. ;)

 17. Phoebe avatar

  Syns du skal bestemme selv oer bloggen din og ikke la bloggen bestemme over deg :-p Leser uansett jeg!

 18. Linn avatar

  Jeg leser uansett om du blogger på engelsk eller om det er på norsk jeg :)

 19. line aurora avatar

  for meg spiller det ingen trille. er like naturlig å lese på engelsk som på norsk, så! det å skrive en liten tekst nederst med engelsk oversettelse funker jo også.

 20. Dorthea avatar

  Følger med i kulissene uansett! Engelsk eller norsk, det er jo deg vi følger, ikke språket :P

 21. Hjerterdam avatar

  Synes det hørtes lurt ut. Det er ikke alle som liker å lese på engelsk når det er mye tekst!

 22. Kathleen avatar

  Med mindre man kanskje er nordmann i utlandet, skjønner jeg ikke helt poenget med å blogge på engelsk.

 23. iseliniselin avatar

  Jammen, jammen, jammen.. du må jo blogge for å få lesere daaa :)

 24. Maypia Angelica avatar

  Liker at du blogger på engelsk, men du må gjøre det som føles best for deg. :-)

 25. Renate avatar

  En fin liten blanding som her treffer kanskje folks interesse best? Jeg digger blogginga di uansett, jeg har jo ingen problemer med å lese engelsk, er mer vandt til det er norsk by now(!), men har etter erfaring sett at folk virker å foretrekke å lese på norsk.

 26. Synne avatar

  Jeg leser masse på engelsk og skulle gjerne skrevet engelsk og, men jeg har en greie hvor jeg foretrekker å lese blogger jeg vet skrives av nordmenn på norsk. Men ikke bry deg om min mening, jeg leser bloggen din uansett jeg :) Er innholdet godt nok har ikke språket noe å si.

 27. Hakkespett avatar

  Synes du skal skrive slik du har mest lyst til. Nå er det bare min mening, men sitter med en fornemmelse at det er gøyere da. Er det ikke det som er poenget? Det å ha det gøy, mens man skriver.

 28. Caroline avatar

  Har du sluttet helt å blogge, du? Savner deg!

 29. Siv avatar

  Har du ikke funnet svar enda? :/

 30. Speilvendt avatar

  blogg snart daaaaah!! ;)
  du MÅÅ komme til paris! hadde vært så bra! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *