Jeg vil aldri stå her igjen

9 kommentarer
Flytte til utlandet / Personlig
Stockholm

Det har begynt å gå opp for meg at stedene jeg besøker, kafeene jeg går til, biblioteket jeg stadig tar en tur innom… Flere av disse stedene ser jeg nå for siste gang. Gatene jeg har gått i, barene jeg har besøkt, menneskene jeg har møtt. Noen av disse kommer jeg aldri til å se igjen.

Dette som har vært livet mitt i nesten ett år er på vei til å viskes ut; én gate, én bar, én person av gangen.

Jeg lurer på hva jeg har oppnådd av å være her. Har jeg lært noe? Om andre, om meg selv? Har jeg blitt et bedre menneske, eller kanskje et dårligere et? Hvordan vil det bli når jeg flytter tilbake, tilbake der hvor tiden har stått stille, vil det bli som før? Vil det bli bedre, eller kanskje dårligere?

Så mange spørsmål jeg ikke har svar på. Hvordan vet jeg at jeg gjør det rette? Hvordan kan en vite at en gjør det rette når en ikke aner hva som vil skje videre, hva som er neste steg?

Rillene i kaffekoppen kjennes ekstra grove mot fingertuppene, snøen som treffer ansiktet ekstra bløte. Lydene, luktene, luften.

Akkurat her vil jeg aldri stå igjen.

Bilde av Jason Briscoe.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

9 kommentarer

 1. Du finner ut av det. Og ja, tiden i Oslo har nok stått ganske stille mens du var borte, det syntes i alle fall jeg at den hadde gjort da jeg flyttet hjem fra et år i England. Er spent på å følge reisen din videre.

  • Carina Behrens sier

   Ja, ikke sant? Jeg må bare gjøre det beste ut av det, tvinge lille Oslo til å henge med :)

 2. Dette er noe av det fineste jeg har lest som du har skrevet. Sånn føler jeg det også om München, men heldigvis blir alle stedene og menneskene med videre som minner. :)

 3. Stedene vil fortsatt være deg, det er du som forandrer deg ? Men jeg kjenner meg også igjen i dette. Kjent på samme følelsen mange ganger, både når det kommer til folk, arbeidsplasser og steder.
  Men det blir fine minner å ta med seg, lover!
  Og angående å vite om mangjør det rette: lytt til magefølelsen, alltid ❤️

  Klemmer

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk for fin kommentar, Janniche. Du har så klart rett, masse fine minner å ta med hjem ❤︎

 4. Nydelig <3 Og jeg insisterer fortsatt på at vi må dra til Stockholm og gjøre det vi egentlig skulle sist, haha, så får vi ta turen til et annet sted en annen gang :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *