Vår i Stockholm - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vårlisten

Hva skal du gjøre denne våren?

Glede meg over å se Stockholm på sitt beste for aller første gang. Drikke hvitfin og øl på trivelige fortausrestauranter og bli enda bedre kjent med den nye byen min – og folkene i den.

Hva er lyden av vår?

Sykkelbjeller, barnelatter, mennesker som begynner å samle seg på uteserveringene og fortauskafeene og prate og sladre og le.

Hva er lukta av vår?

Grønt, fuktig gress og engangsgrillrøyk.

Hva pleier du å savne ved vinteren?

Når våren kommer er jeg bare glad for at vinteren er over, så jeg venter heller til høsten med å begynne å savne vinteren. Og da er det snø og koselige kvelder inne med te og pledd og en god bok som sees frem til.

Hva er følelsen av vår?

Å glemme solbrillene hjemme fordi du ikke er vant til å trenge de, og gå rundt en hel dag med myseøyne fordi sola er så sterk at du ikke ser noe!

Hva er det beste ved våren?

Lykkefølelsen som vokser inni kroppen fordi det blir varmere og lysere og det er noe i lufta som endrer seg som gjør alle litt lykkeligere og gladere + at det ikke er mørkt når man går fra jobben lenger.

Hva er det verste ved våren?

Vårforkjølelse, garantert. Selv sitter jeg inne kjempesyk akkurat nå, mens sola stråler utenfor.

Hvilke vårblomster liker du best?

Jeg kan lite om blomster, men alle blomster med sterke farger synes jeg er fine om våren. Og de som luktet godt! Ellers er jeg vanligvis en plantejente.

Hvilke sanger forbinder du med våren?

Alle sangene på denne Spotify-spillelisten. I denne har jeg samlet sanger helt siden 2012 og den kommer på hver eneste vår. Super å gå tur til, med solbriller på hodet og sola som varmer i ryggen!

Hva er det perfekte vårantrekket?

Løse jeans og t-skjorter som viser magen, kanskje en 70-tallsblazer om det er kaldt!

Jeg stjal denne vårlisten fra Synne fordi VÅR ♥︎ Bilde tatt av Åshild.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Vårlisten”

  1. neverendingcircles avatar

    Jeg elsker våren! Alt føles mye lettere og jeg har lyst til å finne på noe, i stedetfor bare å være inne på sofaen. Også blir alt så mye finere da gresset blir grønt og hestehov, hvitveis og blåveis titter fram :)

  2. Caroline avatar

    Å, fin liste! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *