Stockholm Syndrome

Jeg fikk Stockholm Syndrome. Carina Behrens - carinabehrens.com

Stockholm er over for denne gang og enda jeg ikke fikk sett noe særlig av byen fordi jeg jobbet hele tiden så klarte jeg å få med meg at det er en super by som jeg er nødt til å reise tilbake til veldig snart. Heldigvis har byrået jeg jobber for hovedkontor der, så jeg har en god unnskyldning for å dra dit snart igjen.

Det var noen veldig fine dager med inspirerende mennesker, god mat og utrolig god seng (kan anbefale Clarion Hotel Sign til alle som tenker seg til Stockholm). Jeg må innrømme at det var noen tilfeller der jeg syntes minglingen var litt ekstra tøff (gi meg gjerne gode mingletips i kommentarfeltet), men jeg tror det har noe med at alle rundt meg var helt over-the-top smarte. Blant annet var Katherine Barna der, kommunikasjonssjefen for Tumblr, og Babba Canales, markedssjef for Uber i New York. Inspirerende, intelligente mennesker!

OI, og så holdt jeg på å glemme å fortelle at da vi spiste middag på en fancy restaurant i byen etter konferansen så gikk jeg forbi Katy Perry. Altså, min skulder var nesten nær hennes skulder. Jeg turte selvfølgelig ikke si hei (eller hva enn en sier til så store kjendiser) og jeg angrer selvfølgelig på det nå. Men, uansett ganske kult. Minner meg om den gangen jeg så Stellan Skarsgård gå av ferga på Nesodden…

Som den dårlige bloggeren jeg er er jeg selvfølgelig kjempedårlig på å ta skikkelige bilder når jeg er på tur (enda jeg har med meg ordentlig kamera). Enda dårligere er jeg til å få noen til å ta bilder av meg, så her er noen random mobilbilder fra turen, ingen av de av meg. Jeg skal bli flinkere, lover!

Jeg forelsket meg i Stockholm da jeg var der, dette er mobilbilder fra turen. Carina Behrens - carinabehrens.com

19. mars 2015
/
Forrige innlegg Neste innlegg

2 kommentarer

 • Reply Caroline

  AMAZING!

  19. mars 2015 at 15:38
 • Reply Åshild

  Damn, det så ut som en bra tur!

  19. mars 2015 at 15:47
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like